Onno Rombouts, managing director la Heineken Romania, este din ianuarie presedintele asociatiei Berarii Romaniei, preluand functia de la Andrew Highcock, fostul presedinte al Ursus Breweries, care a condus asociatia pe parcursul anului 2013.

"Industria fabricarii berii este un sector important al economiei romanesti si genereaza peste 76.000 de locuri de munca directe si indirecte, peste 95% din berea consumata in Romania fiind produsa local. In ciuda dificultatilor economice, sectorul berii a continuat sa aiba o contributie puternica la economia Romaniei, de-a lungul intregului lant de productie si comercializare", a declarat Rombouts intr-un comunicat, transmite MEDIAFAX.

Inainte de a se alatura Heineken Romania, Onno Rombouts a ocupat functia de Managing Director, Export and Director of Regional Commerce pentru Heineken Asia Pacific, in Singapore. Onno Rombouts lucreaza in Heineken de 20 de ani, detinand diferite functii de conducere de-a lungul timpului.

Infiintata in anul 2004, asociatia Berarii Romaniei a devenit, patru ani mai tarziu, membra a Berarilor Europei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.