McDonald's isi sfatuieste angajatii, prin intermediul unui site dedicat acestora, sa aiba o dieta care sa contina salate si legume si care sa evite prajelile, branza si maioneza.

Lantul de restaurante fast-food recomanda evitarea burgerilor si a cartofilor prajiti si propune in schimb o dieta bazata pe salate si legume. Sfaturile au fost publicate pe McResource Line, un site destinat exclusiv angajatilor, care le recomanda acestora sa-si vanda lucrurile si sa isi caute o a doua slujba pentru a se descurca, scrie economica.net.

Printre sfaturi se numara si limitarea cantitatilor de branza, bacon sau maioneza, care se regasesc ca optiuni suplimentare in multe dintre meniurile lantului de restaurante.Hamburgerii, cartofii prajiti si sucurile acidulate ar trebui evitate pentru ca "o dieta bogata in grasimi creste riscul de obezitate".

Multe dintre restaurantele McDonald's ofera angajatilor reduceri importante la produsele pe care le comercializeaza si pauze de masa foarte scurte, fortandu-i practic sa nu tina cont de sfaturile pe care le primesc. Site-ul precizeaza si ca "e dificil sa alegi o dieta sanatoasa atunci cand mananci des la restaurante de tip fast-food" care, de multe ori "ofera produse gatite cu multe grasimi si care nu ofera alternative". Cel mai mare lant de fast-food din lume isi sfatuieste angajatii sa manance in locuri care servesc "o varietate de salate, supe si legume".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.