CNADNR a atribuit saptamana trecuta asocierii italo - germane Astaldi - Max Boegl un contract de 308 milioane de lei (69 milioane de euro), cu TVA, pentru finalizarea primului tronson al autostrazii Nadlac - Arad.

Contractul de proiectare si executie al autostrazii Nadlac - Arad si drum de legatura, Lot 1 - km 0+000 - km 22+218, a fost atribuit la 19 decembrie, in urma unei licitatii deschise, pentru pretul cel mai scazut.

CNADNR a primit sapte oferte pentru acest proiect, potrivit anuntului de atribuire.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii, reprezentantul asocierii castigatoare, a anuntat la 13 decembrie ca instanta a respins plangerile depuse impotriva rezultatului procedurii de atribuire a lucrarilor de constructie a acestui tronson, astfel ca autoritatile pot semna contractul.

"In acest moment nu mai exista niciun impediment legal pentru ca autoritatile sa nu poata semna contractul cu asocierea Astaldi Sp.A.-MaxBoegl, desemnata castigatoare a licitatiei derulate de CNADNR", arata casa de avocatura, care a reprezentat consortiul in acest proces.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.