Compania Chevron a anuntat oficial, sambata dupa-amiaza, printr-un comunicat de presa, suspendarea activitatilor pe terenul detinut la Silistea-Pungesti, din judetul Vaslui, in urma manifestatiilor de protest din zona.

Potrivit comunicatului transmis MEDIAFAX, reprezentantii societatii Chevron in Romania au anuntat ca respecta dreptul oamenilor de a-si exprima opiniile, insa acestea trebuie facute in limitele legii.

"Chevron confirma astazi (n.r. - sambata) suspendarea activitatilor in Silistea-Pungesti ca urmare a activiatilor protestatarilor. Prioritatea noastra este sa desfasuram aceste activitati intr-un mod responsabil fata de mediul inconjurator, in conformitate cu aprobarile pe baza carora operam si in siguranta, insa acest lucru nu poate fi posibil astazi. Respectam dreptul lor de a-si exprima opiniile, insa credem ca acesta trebuie exercitat in limitele legii", se arata in comunicatul de presa al companiei Chevron.

Chevron nu a mentionat, in comunicatul de presa, data la care vor fi reluate lucrarile in zona.

Citeste si: Protestele de la Pungesti au degenerat: Un tanar sustine ca a fost agresat de jandarmi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.