Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Lancram, judetul Alba, ca se va informa despre intarzierile la lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie si va da sanctiuni, adaugand ca autostrada trebuie deschisa inainte de Craciun, deoarece traficul este intens in zona.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, la Lancram, unde s-a aflat pentru a inspecta lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie, daca va da sanctiuni pentru intarzierile inregistrate la lotul trei Saliste - Cunta, el raspunzand: "Sunt convins ca dupa ce voi vedea cu ochii mei si dupa ce ma informez, dam si sanctiuni".

Intrebat daca va merge la inaugurarea celorlalte trei troansoane ale autostrazii, Ponta a raspuns ca depinde cat de mare va fi inaugurarea, transmite MEDIAFAX.

"Nu stiu inca, o sa vedem. Important e sa fie inaugurata. Ca inaugurari de astea de 10 kilometri stiti cum e ... la prim-ministrii mici - autostrazi mici, la primi-ministri mai inalti .... Daca e mare inaugurarea, vin, daca nu, nu", a raspuns Ponta.

Acesta a adaugat ca autostrada Sibiu-Orastie este "esentiala" si va trebui deschisa inainte de Craciun, deoarece in zona circulatia este foarte mare.

Lotul trei al autostrazii Sibiu-Orastie are o lungime de 22,11 kilometri.

Ministrul delegat pentru Infrastructura, Dan Sova, a declarat, vineri, la Lancram (judetul Alba), dupa inspectia pe santierul autostrazii Sibiu-Orastie, ca circulatia pe trei din cele patru loturi ale autostrazii va fi deschisa pana la Craciun, spunand ca a mers cu 160 km/ora si ca "masina era lina".

In ce priveste lotul trei al autostrazii, Sova a afirmat ca aici au aparut mai multe probleme cu terenul, insa acestea nu sunt pe coridorul autostrazii, ci pe dealurile din apropiere, care aluneca spre autostrada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.