Daca esti in cautarea unui loc de munca si vrei sa incepi anul 2014 cu dreptul, Wall-Street.ro iti prezinta 10 job-uri pe care trebuie sa stai cu ochii.



Dezvoltator software

Romania este o piata extrem de atractiva pentru firmele dezvoltatoare de software pentru diferite industrii; de la industria medicala, la industria automotive.

Daca vorbim de raspindirea geografica, atat Bucurestiul, dar si centrele puternic dezvoltate sunt prezente, precum Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Craiova si Pitesti.

Programatori IT

Este o cerinta continua pe piata, este o piata dinamica si concurenta devine mereu cu ceva in plus ca sa atraga candidatii buni.

"In 2014, IT-ul va continua sa fie sectorul cu cele mai multe angajari. Sunt vizate atat pozitiile de suport, cat si cele programatori. Din punct de vedere salarial, nu vor exista cresteri importante. Cu toate acestea, IT-ul va ramane industria cu cel mai bine platiti angajati. De exemplu, un programator cu 2, 3 ani experienta poate ajunge la un salariu de 1.700 - 2.000 euro, in functie de limbajul de programare ales, precum si proiectele in care a fost implicat", a declarat pentru Wall-Street.ro Cristina Savuica, sefa companiei de recrutare Lugera.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.