Omul de afaceri Ion Tiriac a deschis in Otopeni o galerie auto cu 60 de masini si 4 motociclete, care va fi reinnoita la 2-3 luni, partial sau integral. Masinile nu sunt de vanzare, expozitia a fost realizata de Tiriac pentru "a imparti o pasiune cu romanii", scrie wall-street.ro.

Taxa de intrare este de 15 lei, iar cu reducere pentru studenti si pensionari ajunge la 7,5 lei. Programul este de miercuri-vineri (14-19), sambata-duminica (10-19).

Tiriac a spus la inaugurarea galeriei auto ca, "cea mai sanatoasa investitie in momentul de fata sunt masinile istorice. Acum 5 ani cumparai masina X cu 10 lei si acum o cumperi cu 300. Eu am vazut acum 3 luni la Pebble Beach un Ferrari F40 vandut sambata cu 1,2 milioane, iar a doua zi, duminica cu 2,3 milioane, acelasi model. Cele 250 de masini pe care le am pentru mine valoreaza foarte mult, nu am niciun interes sa le comercializez. Este o boala, nu o pasiune, am jurat sa nu ma mai duc la licitatii".

Prima masina cumparata de Tiriac a fost un Mercedes-Benz in anul 1969. Masinile au reprezentat mereu o pasiune.

Afla mai multe despre galeria de masini a lui Tiriac pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.