Cu ocazia unui eveniment inedit, am premiat eficienta in afaceri si in economie. Proiectul Wall-Street.ro reprezinta o premiera in Romania: o punte de legatura intre doua generatii.


Cel mai dinamic serviciu al anului

Premiul “Cel mai dinamic serviciu al anului” acordat noii generatii a fost castigat de Transporturban.ro. La acesta categorie nominalizarile au fost Star Taxi, Gropometru si Transporturban.ro.

"Este un proiect care a atras un investitor, compania Simplus, si in care ii avem parteneri pe cei de la Vodafone si Google. Principalul plan este sa dezvoltam servicii, iar Transporturban.ro sa fie exportat si in strainatate", a declarat la ridicarea premiului Tudor Iliescu, unul dintre fondatorii Transporturban.ro.

Premiul “Cel mai dinamic serviciu al anului” acordat generatiei experimentate a fost castigat de mobilPay Mastercard mobile, care a concurat cu serviciul de televiziune prin satelit (DTH) Orange TV si pachetele de Internet, de 500Mbps si 1.000 Mbps, de la RCS&RDS.

"Realistic, cred ca vor mai fi 10-20 de ani pana cand vom ajunge sa nu mai platim cash. Mai important este cand incepem insa sa facem acest lucru si nu cand se termina procesul. Noi, prin lansarea acestui serviciu, am fost mai mult un catalizator", a afirmat, Gabriel Ghita, business development manager in cadrul Mastercard Europe.

Tranzactia anului 2013

Premiul “Tranzactia anului 2013” acordat noii generatii a fost castigat de Kinecto – Aegis Media. La aceasta categorie a mai fost nominalizat Avocatnet – 3TS.

"A fost un an complicat cu multe starturi false in piata de M&A", a declarat Florin Vasilica (foto), partener E&Y, cel care a inmanat premiul "Tranzactia anului 2013" dedicat noii generatii de business.

Premiul “Tranzactia anului 2013” acordat generatiei experimentate a fost castigat de Avangate – Francisco Partners, care a concurat cu Bricostore-Kingfisher si Raiffeisen Bank - Citibank Romania.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

"Vom vedea ce urmeaza. Sunt convinsa ca vom gasi ceva interesant de facut in continuare", a declarat Carmen Sebe (foto jos), directorul operational al Avangate, dupa primirea distinctiei, raspunzand la o intrebare adresata de avocatul Gabriel Zbarcea, cel care a oferit premiul pentru Tranzactia Anului la categoria companii experimentate in cadrul Galei Wall-Street.ro.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.