Angajatori din Irlanda, Ungaria, Danemarca, Norvegia si Spania cauta, prin reteaua europeana de ocupare Eures, medici, ingineri, bucatari sau slefuitori, pentru care ofera salarii de pana la 60.000 de euro anual.


Irlanda cauta transatori de carne

Irlanda anunta vacantarea a 40 de posturi de transator de carne. Angajatorul precizeaza ca acestia vor lucra in fabrica, ca parte a echipei de dezosare, realizand transarea si felierea carnii la viteza de linie. Acest post va implica "obiective de productie provocatoare" si solicitare fizica pentru perioade lungi de timp, in frig.

Pentru ocuparea acestor posturi, angajatorul cere experienta in dezosarea carnii de vita si experienta de lucru intr-un volum mare de procesare a carnii. Candidatii sunt avertizati ca acest post va implica statul in picioare pentru perioade lungi, miscarea regulata, de ridicare, impingere si transportul de greutati, lucrul intr-un mediu rece (patru grade sau mai putin), indoire, aplecare, miscari repetitive din mana, rasucirea partii superioare a corpului.

De asemenea, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza. Salariul oferit este de 8,65 de euro pe ora iar contractele sunt pe perioada nedeterminata.

Angajatorii din Ungaria cauta ingineri

In Ungaria sunt disponibile patru posturi de inginer mecanic.

Pentru care se cer studii superioare, experienta, cunostinte de limba maghiara, germana si engleza. Angajatorii nu precizeaza ce salarii ofera.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.