Pentru a-si pastra clientii aproape si a avea o intreaga luna plina de vanzari, nu doar in perioada Black Friday, dar si pentru a testa serverele din spatele site-urilor de comert online, unii retaileri au ales sa faca din intreaga luna noiembrie un mini Black Friday, afisand oferte pentru o gama larga de produse, scrie wall-street.ro.

eMag.ro, principalul retailer online din tara si unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata, puncteaza luna noiembrie printr-o campanie ce ofera cate o reducere speciala in fiecare zi, la cate un produs diferit.
Campania poarta numele “November Fest” si aduce reduceri de pana la 45% la produse electronice, IT, electrocasnice si altele.

Aceasta campanie este doar una de tatonare pentru ziua de Black Friday. eMag va sustine joi o conferinta de presa in care va detalia ofertele lunii, inclusiv din “Vinerea Neagra”. Mai mult, intr-un interviu anterior oferit Wall-Street.ro, Marius Gheorghe, manager de logistica al companiei, a punctat faptul ca eMag.ro a ales mare parte din produse si a negociat preturile pentru Black Friday inca de acum 3-4 luni.
Mai mult, compania a inchiriat si un spatiu special de depozitare pentru Black Friday.

PCGarage a demarat de asemenea o campanie premergatoare sarbatorii reducerilor. Purtand numele “Cumperi la pret de BlackFriday”, campania are un mecanism simplu - indiferent de produsul achizitionat, vei primi in mod automat sub forma de voucher diferenta dintre pretul la care a fost achizitionat produsul si preturile valabile in ziua de Black Friday, daca produsul se regaseste pe lista reducerilor.
Reprezentantii companiei subliniaza, pentru Wall-Street.ro, ca pe langa categoriile “deja clasice” - laptop, tableta, smartphone, PC Garage pregateste “reduceri spectaculoase la categoria gaming/periferice gaming. Gamingul tinde sa devina o industrie de sine statatoare, iar gamerii sunt un public de neglijat”.

Citeste articolul integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.