"Aceasta crestere nu va acoperi scumpirile in lant care se anunta pentru anul viitor, iar hotelierii vad sezonul estival viitor ca fiind plin de incertitudini", a spus Raducan, citat de MEDIAFAX.
Majorarile de preturi vin in urma unui sezon mai slab in acest an pe litoral, cand numarul de turisti a scazut cu 5%, potrivit datelor FPTR.
Dragos Raducan spune ca din cauza puterii scazute de cumparare, tot mai multi romani cauta in hoteluri doar cazarea, iar mancarea o cumpara din supermarketuri si chiar ajung sa gateasca in camere.
"Primim tot mai multe sesizari de la hotelierii de pe litoral, care se plang ca turistii gatesc in camere, ceea ce poate duce la distrugerea mobilierului", a afirmat oficialul federatiei.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro