"Aceasta crestere nu va acoperi scumpirile in lant care se anunta pentru anul viitor, iar hotelierii vad sezonul estival viitor ca fiind plin de incertitudini", a spus Raducan, citat de MEDIAFAX.
Majorarile de preturi vin in urma unui sezon mai slab in acest an pe litoral, cand numarul de turisti a scazut cu 5%, potrivit datelor FPTR.
Dragos Raducan spune ca din cauza puterii scazute de cumparare, tot mai multi romani cauta in hoteluri doar cazarea, iar mancarea o cumpara din supermarketuri si chiar ajung sa gateasca in camere.
"Primim tot mai multe sesizari de la hotelierii de pe litoral, care se plang ca turistii gatesc in camere, ceea ce poate duce la distrugerea mobilierului", a afirmat oficialul federatiei.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Programul Sezamo de Paște: până când putem face cumpărături și ce reduceri a...
Sursa: retail.ro
-
5 trucuri pentru a evita problemele digestive de Paște. Așa te poți bucura de...
Sursa: garbo.ro
-
Raiffeisen Bank are o ofertă la creditele ipotecare
Sursa: futurebanking.ro
-
Una dintre cele mai mari țări din America de Sud rupe legăturile diplomatice...
Sursa: wall-street.ro
-
Cum să îți păstrezi mintea calmă când toți cei din jurul tău sunt nervoși? Nu...
Sursa: kudika.ro