Fondatorul Mobexpert vorbeste cu Wall-Street.ro despre „trenurile” din cariera sa de antreprenor, despre cat de mult il preocupa colectiile magazinelor pe care le conduce si despre cat de importante sunt in business delegarea si integrarea pe verticala.



„Servesc lunch-ul intr-un mod organizat, la restaurant, foarte rar, doar atunci cand nu am alta varianta. Ies la pranz doar la insistenta unui partener obisnuit cu acest ritm de viata si care prefera sa discute subiecte de afaceri doar la masa. Consider pranzul de afaceri o intrerupere a ritmului zilnic”, este primul lucru pe care mi-l spune Dan Sucu imediat dupa ce ma saluta, fara sa-i adresez prima intrebare. Se aseaza la masa si imi ofera o explicatie. Iese in oras mult mai rar decat in perioada de intensitate maxima a afacerii sale intrucat cei mai interesati sa discute subiecte de business la restaurant in perioada de boom erau bancherii si dezvoltatorii imobiliari. „Noi nu ne mai dezvoltam atat de agresiv ca inainte, asa ca nu mai suntem tinta dezvoltatorilor si a finantatorilor. Iata si o latura pozitiva atunci cand nu te mai dezvolti puternic”, glumeste omul de afaceri Dan Sucu, care controleaza afacerea Mobexpert. Servim masa in restaurantul The Library, detinut de Ioana Sucu, fiica proprietarului Mobexpert.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.