Ambasadorul Republicii Populare Chineza la Bucuresti, Huo Yuzhen, i-a cerut luni primarului din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, o mapa cu datele despre combinatul Oltchim.

"Pentru o colaborare intre cele doua state si mai ales cu Ramnicu Valcea in domeniul economic, am sa-l rog pe domnul primar sa trimita la ambasada o mapa cu toate datele care privesc situatia de la Oltchim. Din ce am inteles eu de la domnii consilieri, este vorba de un agent economic care se afla in reorganizare de aproape un an si ca se afla in perioada de a cauta investitori pentru a-l redresa.

Dar nu doar cu Oltchim, am putea sa gasim oportunitati de afaceri si in domeniul lemnului, a sticlei sau a energiei verzi. si nu in ultimul rand turismul. Apele termale din judetul Valcea sunt foarte cunoscute la ambasada noastra', a declarat ambasadorul RP Chineze.

De asemenea, primarul Emilian Francu i-a prezentat ambasadorului Beijingului si alte proiecte de infrastructura care 'ar putea fi atractive pentru investitori chinezi'.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.