A doua rectificare bugetara din acest an va fi negativa deoarece incasarile prevazute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde lei, astfel ca resursele tuturor ministerelor vor fi mai putine pana la sfarsitul anului, a afirmat premierul Victor Ponta.

"Avem o rectificare bugetara negativa pentru ca incasarile prevazute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde lei. Asta inseamna pentru fiecare dintre dumneavoastra resurse mai putine pana la sfarsitul anului", a spus Ponta ministrilor, in sedinta de guvern.

El a aratat ca, pentru anul viitor, proiectul de buget va fi construit pe baza unor estimari "mai realiste" ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

Premierul a asigurat din nou ca nu va fi majorata cota unica de impozitare, chiar daca nu a reusit sa "opreasca" televiziunile si oamenii politici din afara Guvernului sa emita opinii in acest sens, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.