Cercetatorii americani au examinat la microscop compozitia produselor de tip "chicken nuggets" apartinand a doua lanturi de restaurante fast food.

Cu toate ca atunci cand sunt privite cu ochiul liber "chicken nuggets" par sa fie facute doar din carne, lentila microscopului a aratat crudul adevar: jumatate din compozitie poate fi numita orice, numai carne nu, scrie Daily Mail.

Dr Richard D. deShazo un profesor de medicina la Universitatea din Mississippi a analizat doua varietati de "chicken nugget" (KFC si Chick-Fill-A) la microscop.

Conform descoperirilor facute la primul restaurant, doar 50% din continutul produselor era carne, restul fiind doar grasime, vase de sange, nervi si alte tesuturi din diferite parti ale pasarilor care in mod normal nu ar putea fi consumate. Acesta este si motivul pentru care, privind informatiile nutritionale, ele contin 56 de procente grasime, 25 % carbohidrati si doar 19 procente proteine.

In cel de-al doilea restaurant datele au fost si mai socante: 40% carne si restul era un amestec de grasime, organe si oase de pui. Doctorul a comparat produsele servite in fast-food-uri cu "bucati de resturi de pasare combinate cu "mazga" de grasime si prajite in mult ulei".

O alta ancheta realizata de Natural News a dezvaluit ca la nivel microscopic, produsele de aceeasi natura vandute de McDonald's (McNuggets) prezinta la nivel microscop diferite forme neobisnuite: fibre inchise la culoare, pete albastre si portiuni gelatinoase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.