Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor.
Proiectul prevede modificarea alineatului 2 al punctului 9 din anexa la HG 526/2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare-cumparare de actiuni dintre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar Roman, detinut de omul de afaceri Gruia Stoica.

"Avand in vedere obligatia cumparatorului de a notifica prompt, dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare de actiuni, Consiliul Concurentei si/sau alte autoritati de concurenta competente cu privire la tranzactie, conform prevederilor Legii nr.21/1996, daca finalizarea nu a avut loc pana la data de 20 decembrie 2013, contractul se desfiinteaza de plin drept, fara a mai fi necesara punerea in intarziere, fara orice alta formalitate prealabila si fara interventia instantei", se arata in proiectul de act normativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.