KFC a obtinut, anul trecut, un profit net in valoare de 9,99 milioane de lei (2,24 mil. euro), in crestere cu 13% fata de nivelul raportat in anul anterior, de 8,83 milioane de lei (2,09 mil. euro).

In acelasi timp, McDonald’s si-a redus profitul net in 2012 de peste 4 ori, de la 17,8 mil lei la doar 4,1 mil. lei, scrie capital.ro. Anul trecut, KFC care si-a majorat afacerile de la 161 mil. lei la 187 mil. lei, conform datelor raportate Ministerului Finantelor Publice.

Criza economica si concurenta si-a spus cuvantul anul trecut in afacerile McDonald’s din Romania. Compania a raportat cele mai proaste rezultate financiare de la inceputul crizei economice, potrivit datelor raportate Ministerului Finantelor Publice.

Lantul de restaurante de tip fast-food Kentucky Fried Chicken (KFC) deschide, azi, al treilea restaurant din Ploiesti si al 50-lea din tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.