Investitia in aur este vazuta de catre cei mai multi romani ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alaturi de investitiile imobililare sau o afacere proprie, devansand depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea banilor de numai o treime din populatie.

Potrivit unui studiu realizat de Novel Research la cererea Provident Financial Romania, mai mult de jumatate dintre romani au indicat cumpararea de aur ca fiind printre cele mai avantajoase investitii de la acest moment.

Putin sub jumatate dintre cei 1.000 de repondenti apreciaza ca la acest moment investitiile imobiliare pot aduce avantaje, iar un procent similar (47%) considera oportuna deschiderea unei afaceri proprii.

Depozitele bancare sunt o optiune de investitie doar pentru o treime din romani (36%), in timp ce doar unu din cinci respondenti ar cumpara titluri de stat, scrie MEDIAFAX.

Fondurile de investitii sunt vazute ca alternativa pentru 14,2% dintre romani si doar 10% ar plasa bani la bursa.

Pentru 8 din 10 romani a avea propria afacere este un dezidrat. Cu toate acestea, doar pentru 11% dintre ei este și o realitate, iar pentru inca 9,4% poate deveni realitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.