Procedura de privatizare a CFR Marfa este "in termen", dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari.

"CFR Marfa este intr-o procedura de privatizare. (...) Cel care cumpara este inca in termen pentru a depune garantia si pentru a face toate diligentele necesare. Atat timp cat este in termen si nu avem motive sa ne indoim de buna credinta, suntem in regula cu procedura de privatizare si sigur ca noi ne dorim ca privatizarea aceasta finalizeze cu succes", a afirmat ministrul.

Ea a adaugat ca nu doreste sa comenteze anumite speculatii care se fac pe marginea acestui subiect.

"Daca nu se finalizeaza privatizarea, se va relua procedura de privatizare. Este foarte simplu. Acesta este singurul plan B care este la dispozitia noastra din punct de vedere legal", a spus ea, intrebata daca se lucreaza la un alt plan in cazul in care procedura esueaza la mijlocul lunii octombrie, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.