Mega Image deschide, miercuri, un nou Shop&Go in Bucuresti, pe bulevardul Pache Protopopescu, si ajunge astfel la o retea de 250 de supermarketuri si magazine de proximitate la nivel national, relateaza MEDIAFAX.

Shop&Go Pache Protopopescu are o suprafata de vanzare de aproximativ 112 metri patrati si este magazinul cu numarul 100 deschis sub brandul Shop&Go si 250 al retelei, se arata intr-un comunicat al retailerului.

De la inceputul lunii, Mega Image a mai deschis doua supermarketuri in Bucuresti si are in plan alte doua inaugurari pana la sfarsitul lui septembrie.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cea mai mare retea de supermarketuri din Romania, care cuprinde 250 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase.

Anul trecut, Mega Image a obtinut un profit de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.