Actiunile Gabriel Resources au inchis joi la Toronto in crestere cu 10,6%, la 83 de centi, dupa ce au urcat cu pana la 16% in timpul sedintei bursiere, insa compania a pierdut 43% din valoare de la inceputul acestei saptamani.

Titlurile Gabriel au oscilat joi intre 71 centi si 87 centi, dupa ce au inchis miercuri la 75 centi. La finalul sedintei de joi, capitalizarea de piata a compaiei este de 318,8 milioane dolari canadieni, relateaza MEDIAFAX.

Volumul tranzactionat a fost in continuare peste medie, de 2 milioane de actiuni, insa mai redus fata de rulajele din primele trei sedinte ale saptamanii.

Actiunile Gabriel Resources s-au prabusit luni cu 54%, la 68 centi, cea mai slaba inchidere din ultimii 14 ani, dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta in cele doua camere ale Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.