Ministrii Finantelor si cel al Bugetului trebuie sa gaseasca solutii privind reducerea CAS cu 3 puncte procentuale in bugetul pe anul viitor, aceasta fiind o promisiune, dar si un obiectiv al USL, a declarat vineri premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, relateaza economica.net.

Intrebat daca propunerea liberalilor de reducere a CAS cu 3% e fezabila, el a precizat ca diminuarea contributiilor reprezinta unul dintre obiectivele principale ale USL si ca ministrii Chitoiu si Voinea trebuie sa gaseasca solutii pentru aplicarea masurii de anul viitor.

"Este unul dintre obiectivele principale ale guvernarii USL - reducerea contributiilor si a taxarii muncii. Si evident ca ministrul de Finante, domnul Chitoiu, ministrul Bugetului, domnul Voinea, trebuie sa lucreze si sa gaseasca solutiile in bugetul pe anul viitor pentru a aplica aceasta promisiune a noastra, asa cum de fapt am aplicat toate celelalte promisiuni, si cele referitoare la pensii si salarii, si cele referitoare la TVA la paine si cele referitoare la drepturile taiate ilegal militarilor. Este o promisiune a USL, este un obiectiv bun pentru Romania sa reducem taxarea muncii si asta trebuie sa incercam sa facem in 2014'', a sustinut premierul, la finalul Comitetului Executiv National al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.