Apple va intra in perioada sarbatorilor de iarna cu noi generatii ale iPhone si iPad, principalele produse ale companei, si noi modele din gama Mac, sperand sa-si consolideze pozitia pe o piata aglomerata intr-un moment delicat pentru companie.

Apple va prezenta urmatorul iPhone in cadrul unui eveniment planificat pentru 10 septembrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situatiei.

Noi modele iPad, inclusiv o varianta mai subtire si un iPad mini cu ecran de inalta rezolutie, vor fi lansate ulterior, la timp pentru sezonul sarbatorilor de iarna, au afirmat sursele citate.

Compania a anuntat in iunie ca va prezenta in a doua parte a acestui an o noua varianta a sistemului de operare iOS, precum si o noua generatie de computere Mac. IPhone si iPad au generat in trimestrul al doilea 70% din vanzarile companiei.

Apple trece printr-o perioada dificila, dupa scaderea pretului actiunilor cu o treime fata de nivelul record inregistrat in luna septembrie a anului trecut, pe fondul franarii cresterii profitului si absentei lansarilor mari de produse in acest an, scrie MEDIAFAX.

Analistii anticipeaz ca Apple va lansa in acest an si o varianta iPhone cu pret mai mic, destinata in principal pietelor emergente.

Directorul general Tim Cook a declarat anterior ca Apple va lansa noi produse incepand din aceast toamna si pe parcursul anului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.