Companiile au realizat ca atunci cand vorbesc de tehnologie, nu mai pot realiza aceleasi gadget-uri ci trebuie personalizate, feminizate, mai atractive si mai “la moda” – nu doar aceleasi produse, dar roz.

Everpurse

Pret: 190-320 $

Sistemele de crestere a performantei bateriilor device-urilor mobile sunt foarte utile, si cu Everpurse, eviti zilele in care te uitai cu emotii la liniuta rosie de la mobil. Este un generator de energie portabil cu design-ul unei genti moderne. Atunci cand nu folosesti telefonul, il pui in Everpurse unde se va reincarca (pana la de doua incarcari complete zilnic).
Everpurse nu are fire ci doar un slot special.

Geanta Rebecca Minkoff

Pret: 400 $

Daca nu vrei sa iti reincarci telefonul, atunci geanta ta poate sa iti cante muzica. Compania din California Stelle Audio Couture a lansat, alaturi de compania de fashion din New York Rebecca Minkoff o geanta ce are integrat un speaker bluetooth wireless.

Incarcatorul portabil Jackery Mini

Pret: 30 $

Jackery Mini este un incarcator mic, de marimea unui ruj. Cu toate acestea, poate sa incarce telefonul pana la 50 de ore – te poate scapa de cabluri sau incarcatoare traditionale.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.