Operatorul de servicii medicale private Medicover Romania are un nou director general, Adrian Purcarea, care va coordona activitatea clinicilor si spitalului pe care grupul le detine pe piata locala.

"Odata cu lansarea primului spital din Romania in anul 2012, Medicover a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare a business-ului local, oferind toata gama de specialitati in clinici si in spitalul complet integrat (cu maternitate, neonatologie, pediatrie, imagistica, specialitati medicale si chirurgicale si ambulator) precum si servicii de laborator prin Synevo Romania. Adrian Purcarea aduce in echipa de leadership Medicover experienta in management din cadrul unor companii locale si multinationale - impreuna vom consolida prezenta companiei Medicover in Romania, prin activitatea clinicilor si a spitalului", a declarat John Stubbington, directorul de operatiuni al Medicover Group.

Purcarea a ocupat din 2006 functia de country manager pentru Freescale, o fosta divizie Motorola, coordonand o echipa formata din 300 de angajati. De asemenea, Adrian Purcarea este profesor asociat in cadrul Programului MBA Romano-Canadian, scrie MEDIAFAX.

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. Grupul Medicover are peste 8.500 de angajati dintre care 1.000 sunt in Romania (inclusiv specialistii Synevo).

Medicover Romania ofera servicii medicale la standarde europene in Spitalul Medicover din Bucuresti si in cele 11 clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, prin centrele de excelenta si prin reteaua de furnizori externi din toata tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.