Tribunalul Comercial Cluj a admis, miercuri, in parte, solicitarea sindicatului de la Mechel Campia Turzii de anulare a procedurii de concediere a peste 140 de angajati ai combinatului si a dispus anularea preavizelor acestora.

Presedintele Tribunalului Comercial Cluj, Flavius Motu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca procedura de concediere colectiva derulata in cazul angajatilor de la Mechel Campia Turzii a fost nelegala.

"Tribunalul Comercial a admis, in parte, solicitarea sindicatului de la Mechel Campia Turzii de anulare a procedurii de concediere colectiva si a preavizelor in cazul a 145 de angajati ai combinatului. S-a dispus anularea preavizelor, iar procedura de concediere poate continua daca se respecta prevederile legale. Actuala concediere colectiva nu a urmat pasii prevazuti de lege, a fost una nelegala", a spus Motu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.