Consiliul de Administratie (CA) al Postei Romane are un nou presedinte, Marian Pantazescu, administrator in companie din decembrie 2012, acesta inlocuindu-l pe Adrian Constantin Volintiru, care a renuntat la mandat invocand motive personale, a anuntat vineri operatorul postal national.

"CA al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR) l-a desemnat in unanimitate pe Marian Pantazescu in functia de presedinte al CA. Anterior, aceasta functie a fost detinuta de Adrian Constantin Volintiru, al carui mandat de administrator neexecutiv si presedinte al CA a incetat, din motive personale. Pantazescu face parte din CA al Postei Romane, ca administrator neexecutiv, din luna decembrie 2012, in urma implementarii de catre companie a prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice", se arata intr-un comunicat al Postei Romane.

In comunicat se spune ca Posta Romana parcurge un proces de restructurare si modernizare care are ca obiectiv imediat restabilirea echilibrului intre volumul de prestatii postale si numarul de angajati ai companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.