Disponibilizarile de personal anuntate la Mechel Campia Turzii vor continua, in conditiile in care sindicalistii nu au reusit sa ii covinga pe reprezentantii administratorului judiciar si ai conducerii societatii sa renunte la acest demers

Liderul sindicatului de la Mechel Campia Turzii, Ioan Pascu, a declarat, vineri, la finalul unei intalniri de peste doua ore desfasurate la sediul combinatului, ca nu exista dorinta din partea conducerii combinatului ca activitatea sa fie continuata.

"Concluzia intalnirii cu reprezentantii administratorului judiciar si ai conducerii combinatului este ca disponibilizarile anuntate vor continua. Sunt 147 de angajati care primesc preavizul de 20 de zile. Nu exista dorinta din partea conducerii combinatului ca activitatea sa continue, desi Mechel Campia Turzii a avut profit pe luna mai. Saptamana viitoare voi inainta o notificare administratorului judiciar si il voi anunta oficial ca a incalcat procedura de concediere colectiva si voi anunta si judecatorul sindic despre aceasta disponibilizare ilegala. Voi sesiza oficial si ITM si AJOFM Cluj si sa vedem ce reactie vor avea si autoritatile statului", a spus Pascu.

El a adaugat ca va incerca o mobilizare a angajatilor pentru a protesta fata de disponibilizarea anuntata, insa nu crede ca demersul va avea succes, intrucat "oamenii s-au resemnat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.