Business 1 Iulie 2013 11:12
Cu privire la economie, Urania este de parere ca stirile cu conotatie pozitiva sunt doar atat, stiri, menite sa incurajeze populatia.

"Nu s-a petrecut nimic bun si semnificativ atat de evident și de constant, incat sa ne permita sa facem evaluari optimiste", a declarat astrologul.

"Cu exceptia unor domenii ce beneficiaza, cel putin pentru emisfera nordicasi mai ales pentru Europa, de sustinerea verii ca anotimp dedicat calatoriilor si vacantelor, ceea ce va aduce un flux de bani in zonele si in tarile predilecte pentru activitati turistice, restul economiei se va afla fie in stagnare, fie in regres. Unele zone geografice si unele directii economice vor fi mai vitregite, altele mai protejate. Pe termen scurt insa, agricultura, industria alimentara, aprovizionarea pietelor cu produse proaspete nu vor cunoaste o crestere a veniturilor. Poate o crestere a preturilor, dar acesta nu este un semn al dezvoltarii", explica Urania.

Vremea rea va continua sa fie o constanta a buletinelor meteo pentru tara noastra, cat si pentru restul lumii. Apa va constitui un prilej pentru complicarea, impiedicarea sau blocarea unor activitați economice curente (pescuit, agricultura, gradinarit, cultivarea florilor) sau speciale (regimul hidrologic al barajelor dedicate unor hidrocentrale, turism, construcții).

Una dintre cele mai norocoase zodii ale anului, din punct de vedere al economiei, vor fi racii

"Pana la jumatatea lunii iulie 2014 va fi anul lor, tocmai din cauza traseului planetei Jupiter prin semnul zodiacal al Racului", zice Urania pentru capital.ro.

Referitor la situatia protestelor in lume, Urania considera ca indiferent de motivatia acestor (politica, religioasa, sociala) ele sunt de fapt simptomele unei crize constiinta.

Citeste si:
Carmen Harra, previziuni despre relația lui Theo Rose cu Anghel...
Carmen Harra, previziuni...

"De acum in acolo, se poate vorbi de o aprofundare a acestor situatii, care capata statutul de crize de constiinta. (...) Unele situatii se vor degrada, conflictele se vor acutiza si evolutia lor poate dura luni (sau chiar un an), pana vara viitoare. Incepand cu saptamana 30 iunie - 6 iulie pe care o analizam, aceste disensiuni sociale se vor radicaliza, lor adaugandu-li-se in fiecare tara, si elemente specifice de nemultumire sau modalitati particulare, locale, de protest, cum ar fi grevele, miscarile sin­dicale, actiunile publice de contestare"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.