Prima parte a anului a coincis cu lansarea pe piata a mai multor titluri mult asteptate de gamerii inraiti, printre cele mai populare genuri numarandu-se cele sportive, shooterele sau cele de aventuri.


Far Cry 3

Jocurile din seria “Far Cry” au avut mereu succes in randul gamerilor inraiti, dar au reusit la ultimele editii lansate sa ajunga si la indemana utilizatorilor obisnuiti, asa-numitii “casual gamers”.
Vanzarile titlului lansat anul trecut de catre Ubisoft s-au ridicat la 6 milioane de unitati.

God of War: Ascension

Seria “God of War” a fost o franciza puternica pentru Sony inca de dinainte de aparitia pe piata a consolei Play Station 3, fiind in prezent unul dintre cele mai de succes titluri lansate pentru consola PS3.

Jocul, care are la baza povestiri din grecia antica, a fost lansat in luna martie.

Gears of War: Judgment

Ca si jocul “God of War: Ascension”, cel mai nou joc al seriei “Gears of War” a ajuns pe rafturile magazinelor de specialitate tot in luna martie, dar vanzarile nu au mers chiar atat de bine, un analist de al firmei de cercetare Cowen and Company sugerand ca titlul a inregistrat doar o cincime din vanzarile versiunilor lansate anterior.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.