Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, a declarat ca privatizarea companiilor de stat din Romania nu a reprezentat un proces perfect, el aratand ca ar fi bine sa existe mai multi ofertanti, mai multi investitori, mai mult interes international.

"Sub nicio forma nu cred ca ceea ce am vazut a fost un proces perfect si ar fi bine sa vedem mai multi actori, mai multe companii implicate, mai multi investitori internationali care sa se intre in companiile romanesti", a spus Harris, scrie MEDIAFAX.

El a aratat ca ar vrea sa vada mai mult in aceasta zona si a precizat ca atragerea de noi investitori nu se rezuma doar la fonduri noi intr-o companie sau alta, ci si la o noua mentalitate a actionarilor, care ajuta la o orientare mai comerciala in aceste companii.

"Si tocmai de acest lucru avem nevoie. Este important pentru Romania ca aceste companii de stat sa capete o puternica dinamica comerciala", a spus Harris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.