Studentii si tinerii absolventi se lovesc frecvent de problema lipsei de experienta atunci cand isi cauta un job.



Xerox

Xerox are cateva pozitii libere pentru care cauta studenti sau tineri absolventi, pe langa clasicele job-uri de relatii cu clientii. Astfel, compania are libera o pozitie de administrative senior clerk, dar si o pozitie de system consultant analyst, la aceasta din urma insa este necesar minim 1 an de experienta.

OC Prod

Compania de HR OC Prod a scos de asemenea la bataie cateva joburi pentru studenti si absolventi in cadrului targului virtual de job-uri Hipo.ro.

Compania cauta pentru angajatorii pe care ii reprezinta specialistii in software development cu minim 1 an experienta. De asemenea la 1 an experienta minim, compania cauta si testeri/custumer support engineer.

Si cei fara experienta au o sansa, existand joburi pentru ei ca pilot dezvoltare mecanica sau inginer electronica in industria automotive.

Deloitte

Deloitte a scos de asemenea la bataie cateva pozitii pentru studenti si tineri absolventi. Compania cauta pentru departamentul de tax tineri absolventi sau studenti si are si pozitii pe Payroll consultant-BPO, unde cauta oameni cu minimum 1 an experienta.

Citeste articolul complet pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.