Wall-Street.ro iti prezinta 10 start-up-uri inovative care au reinventat modul in care facem publice fotografii, efectuam plati, luam credite si multe altele.



Snapchat

Snapchat este o aplicatie care permite utilizatorilor sa trimita fotografii prietenilor, insa acestea nu pot fi vizualizate de mai multe ori. Zilnic, prin Snapchat sunt trimise 150 milioane de fotografii, mai multe decat prin Instagram.

Business fondat in : mai 2011;

Venituri: 14 milioane de dolari.

Dropcam

Este o camera cu software care iti permite sa monitorizezi casa, de exemplu, putand vizualiza imaginile prin diverse dispozitive, deoarece sunt stocate in cloud. Este folosita in general de parinti pentru a-si monitoriza copiii, ca o camera de securitate.

Business fondat in ianuarie 2009;

Venituri: 17,8 milioane de dolari.

Prin Dropcam se incarca mai multe videoclipuri pe minut decat in Youtube (100 ore pe minut).

SoundCloud

SoundCloud este o platforma care permite utilizatorilor sa incarce, sa asculte si sa colaboreze cu alte persoane pe anumite fisiere audio. Lunar, inregistreaza 180 milioane de utilizatori si 11 ore de sunete sunt incarcate pe minut, de la zgomote la melodii.

Businessul a fost fondat in anul 2007.

Venituri: 63, 3 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.