Apple va lansa cu siguranta un iPhone low-cost, iar noul model ar putea ajunge pe piata in iulie la 350-400 de dolari, pret considerat mediu raportat la piata, afirma un analist al firmei de cercetare Topeka Capital.

Lansarea iPhone low-cost este "iminenta" si ar putea avea loc in iulie, a spus analistul Brian White, citat de portalul Business Insider.

Analistul afirma ca a vazut un accesoriu pentru "iPhone Mini" la salonul IT Computex, din Taiwan. White numeste iPhone-ul low-cost iPhone Mini, chiar daca se asteapta ca acesta sa aiba aproximativ aceleasi dimensiuni ca iPhone 5, scrie MEDIAFAX.

"iPhone Mini va fi mai gros decat iPhone 5, cu cele patru colturi mai ascutite, iar lungimea va fi aceeasi, inclusiv a ecranului de 4 inch", a spus White.

De asemenea, iPhone Mini va fi probabil disponibil in cinci culori - alb, negru, roz, albastu si galben - iar partea din spate a carcasei va fi din plastic, a adaugat el. Analistul se asteapta ca smartphone-ul low-cost al Apple sa aiba un pret mediu raportat la piata, de 350-400 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.