Magazinul Ikea din Baneasa a retras de la vanzare cana Lyda si recomanda clientilor care au cumparat produsul sa-l returneze pentru a primi inapoi suma platita pentru acesta.

"Compania Ikea a primit 20 sesizari cu privire la faptul ca fundul canii Lyda s-a desprins in timpul folosirii la temperaturi ridicate. Pentru a evita posibilitatea ca utilizatorul sa se friga, produsul a fost imediat retras de la vanzare din toate magazinele Ikea din lume si au inceput investigatiile", se arata intr-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, testele realizate pana in acest moment au reflectat un defect la un numar restrans de produse, care determina o sensibilitate la diferentele de temperatura, scrie MEDIAFAX.

Intre timp, compania Ikea a sistat vanzarea produsului si invita toți consumatorii sa il returneze, pentru a primi in schimb contravaloarea acestuia. Niciun alt tip de cani comercializate in magazinele Ikea din lume nu este afectat de aceasta actiune de retragere de pe piata, precizeaza Ikea.

Cana Lyda a intrat in gama de produse de pe rafturile magazinelor Ikea din toata lumea in august 2012 si a fost retrasa de la vanzare in aprilie 2013, dupa prima sesizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.