Samsung Electronics a prezentat joi Galaxy S4 mini, o varianta de dimensiuni mai mici a varfului de gama, mai putin performanta, dar care va avea un pret mai redus, fara a preciza cand va fi disponibil pe piata noul smartphone.

Galaxy S4 mini are un ecran cu diagonala de 4,3 inci, procesor dual-core la 1,7 GHz si camera digitala de 8 megapixeli, potrivit unui comunicat transmis joi de Samsung, citat de Bloomberg.

Compania nu a precizat pretul dispozitivului si nici data la care va aparea in magazine.

Noul model preia brandul de la varful de gama Galaxy S4, care a aparut in luna aprilie cu un ecran de 5 inci, procesor mai performant si camera de 13 megapixeli, scrie MEDIAFAX.

Samsung a anuntat recent ca modelul Galaxy S4 a atins pragul de 10 milioane de unitati vandute la 27 de zile de la lansare, de doua ori mai repede fata de predecesorul sau.

Galaxy S4 mini ar putea concura in a doua parte a anului si cu o varianta mai putin scumpa a iPhone, potrivit zvonurilor din piata. Clientii vor putea alege din doua variante de culoare pentru S4 mini, iar telefonul va fi compatibil si cu retelele 4G/LTE. In curand, varful de gama Galaxy S4 va fi disponibil in sase variante de culoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.