Afla cerintele impuse investitorului care ar putea sa preia Oltchim, cerinte impuse de Ministerul Economiei.

Investitorul care vrea sa preia Oltchim trebuie sa aiba bonitate, certificata de scrisori de bonitate bancara si de confort, care sa acopere cel putin 25% din suma care trebuie angajata, si sa aiba experienta in domeniul chimiei si petrochimiei, a declarat Ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

"Am decis termenul de negociere si sa realizam o cerere de oferta pentru a tatona asteptarile pietei si sa ne ajute sa realizam o lista scurta a posibililor investitori. Un astfel de investitor ar trebui sa aiba o bonitate care sa fie probata de scrisori de bonitate bancare si de confort si sa acopere cel putin 25% din suma care trebuie angajata. Sa aiba experienta in domeniul chimiei si pertrochimiei si o retea globala in care sa se integreze. Oferta va fi publicata pe site-ul ministerului", a spus Vosganian intr-o conferinta.

Reprezentantii administratorilor judiciari au precizat ca in prezent opt companii sunt interesate de Oltchim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.