Niciun potential investitor nu a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea Postei Romane.

Niciun potential investitor nu a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea Companiei Nationale Posta Romana, pana marti, la expirarea termenului, a declarat directorul general al companiei, Ion Smeeianu, intr-o conferinta, citeaza MEDIAFAX.

"Pana in acest moment nu a fost niciun investitor", a spus Smeeianu.

Potentialii investitori interesati sa participe la privatizarea Postei au solicitat prelungirea perioadei de depunere a ofertelor neangajante, dupa ce ANAF a calculat, in urma unui control, noi datorii fiscale, de 107 milioane lei (25 milioane euro).

"ANAF a identificat noi datorii fiscale, de 107 miliioane de lei, aferente perioadei 2003-2012. Controlul a fost efectuat la cererea Ministerului pentru Societatea Informationala", au declarat, saptamana trecuta, surse din companie.

In total, compania are in prezent obligatii fiscale ce depasesc 240 milioane de lei. In prezent, Posta are circa 32.000 de angajati. Compania nu a prezentat datele financiare pentru 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.