Wizz Air a inaugurat trei rute din Cluj-Napoca spre Bari, Eindhoven si Bruxelles-Charleroi, care au devenit operationale in aceasta saptamana.

Cu cele trei noi rute, Wizz Air opereaza in prezent zboruri spre 15 destinatii din Cluj-Napoca, crescand astfel capacitatea de transport din oras cu peste 700.000 de locuri anual, scrie MEDIAFAX.

Locurile pe noile rute sunt disponibile la vanzare pe wizzair.com, cu preturi pornind de la 109 lei pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

"Sosirea celei de-a treia aeronave va stimula cresterea locurilor de munca, cu benificii asupra clientilor si ale economiei, investitia Wizz Air in flota alocata Cluj Napoca fiind la peste 240 milioane dolari (pe baza pretului de lista Airbus, n.r)", a declarat intr-un comunicat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.