Transgaz Medias (TGN) a inregistrat in primul trimestru un profit net de 181,5 milioane lei (41,4 milioane euro), cu 4% sub castigul din perioada similara a anului trecut.

De asemenea, compania a inregistrat venituri de 456,4 milioane lei (104 milioane euro), in scadere cu 3%, din cauza diminuarii cantitatii de gaze transportate.

In perioada similara a anului trecut, compania a consemnat un profit de 189,4 milioane lei si venituri de 471,1 milioane lei.

"Veniturile totale (din primul trimestru din 2013 - n.r.) reprezinta 96,86% fata de realizarile perioadei similare a anului 2012, inregistrandu-se o nerealizare de 14,7 milioane lei. Nerealizarea veniturilor s-a datora in principal cantitatii de gaze transportate mai mica fata de perioada similara a anului 2012 cu circa 177 milioane metri cubi", se arata intr-un raport al companiei transmis, marti, Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Citeste si:
Toyota susține că va rămâne pe profit în ciuda crizei COVID-19
Toyota susține că va rămâne...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.