Premierul Victor Ponta a anuntat ca de miercuri incep negocierile pentru incheierea contractului de constructie a autostrazii Comarnic - Brasov.

Ponta a spus, totodata, ca negocierile pentru centura Sud a Capitalei si cele pentru autostrada Pitesti - Craiova sunt in faza avansata.

"Domnul Sova m-a instiintat ca practic de maine (miercuri - n.r.) incep negocierile care trebuie sa finalizeze contractul pentru Comarnic - Brasov. La fel, suntem in faza avansata cu centura Sud a Bucurestiului si cu autostrada Pitesti - Craiova. Deci, partea de infrastructura categoric trebuie imbunatatita", a spus premierul.

CNADNR a primit oferte din partea unei companii din China si a trei asocieri de firme pentru proiectarea, constructia, finantarea si operarea tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, printre ofertanti fiind si companiile Vinci si Aktor, care s-au retras din acest proiect in urma cu trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.