Banca de investitii Citi a lansat un raport care analizeaza 10 tehnologii care vor modifica puternic felul in care gandim si facem business.


Imprimarea 3D

Printarea de materiale direct de la computer. Datorita ieftinirii componentelor, software-ului si a design-ului din ce in ce mai performant, tehnologia imprimarii 3D va evolua puternic in viitor. Peste cativa ani, jumatate din partile folosite la motoarele avioanelor vor putea fi realizate la imprimante 3D. Intreaga piata de imprimare 3D se va dubla pana in 2019, ajungand la o valoare de 6,5 mld. dolari.

Tigarile electronice

Tigarile electronice, pe baza de baterii, sunt mai putin toxice decat cele clasice. De asemenea, este permis sa le fumezi in locuri unde este, de obicei, interzis. Mai mult, ele pot fi refolosite. In functie de penetrarea in retail, tigarile electronice ar putea inregistra cresteri ale adoptiei de 50% in urmatorii ani. In prezent sunt cel mai folosite in SUA.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.