Banca Centrala a Ciprului a decis prelungirea suspendarii operatiunilor sucursalei din Romania a Bank of Cyprus cu inca o zi, pe 25 aprilie.

"In ziua mentionata clientii pot folosi in continuare retelele ATM, iar pentru necesitati deosebite sunt invitati sa contacteze call-center-ul sucursalei bancii din Romania", se arata in comunicatul bancii.

Surse bancare au declarat miercuri pentru MEDIAFAX ca Banca Centrala a Ciprului a decis suspendarea pentru inca 24 de ore a activitatii sucursalei din Romania a Bank of Cyprus, pentru a finaliza transferul depozitelor unitatii sub jurisdictie romaneasca.

"Suspendarea este necesara pentru finalizarea tranzactiei, care presupune transferul depozitelor Bank of Cyprus in Romania, o operatiune complexa ce necesita o analiza mai aprofundata atat din partea autoritatilor din Cipru, cat si din Romania", au afirmat sursele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.