Registrul agricol al Romaniei in format electronic va fi finalizat in anul 2015 si va costa 50 milioane de euro, ofertele urmand sa fie depuse pana la 5 iunie, a anuntat Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI).

"Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale a publicat in data de 1 aprilie Ghidul solicitantului pentru achizitionarea sistemului informatic destinat gestiunii Registrului Agricol in format electronic. Termenul limita pentru inregistrarea on-line a propunerilor de proiecte este 5 iunie, ora 16.30. Bugetul total al proiectului este de 50 milioane de euro si are ca data de finalizare anul 2015", se arata intr-un comunicat al MSI.

Registrul Agricol al Romaniei va contine informatii despre fiecare gospodarie, precum numarul membrilor gospodariei, suprafete, tipuri de culturi, masini, instalatii sau unelte. Beneficiarii proiectului sunt consiliile judetene ca lideri de proiect, in parteneriat cu alte unitati administrativ-teritoriale din judetul respectiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.