Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anuntat, miercuri, ca a primit oferte scrise din partea unor "mari companii din domeniu" care s-au aratat intersate de privatizarea Oltchim (OLT) si va incepe discutii cu acestea, scrie MEDIAFAX.

"Va informez, in premiera absoluta, ca exista un numar important de oferte serioase din partea unor mari companii din domeniul industriei chimice si care si-au manifestat in scris intentia de a participa la privatizarea Oltchim", a spus ministrul Vosganian, la inceptul sedintei de Guvern.

El a precizat ca, de saptamana viitoare va incepe dialogul cu potentialii investitori, dialog care nu va fi public, iar ofertele vor fi prezentate "la timpul potrivit", intr-un proces deschis de privatizare.

Premierul Ponta a spus, la randul sau, ca Guvernul este interesat si de locurile de munca ce pot fi pastrate si vrea sa se protejeze de manipulari si dezinformari, cerandu-i ministrului sa fie atent la escroci.

"Orice fel de mare investitor serios, puteti discuta cu el si eu il voi primi. Atentie la escroci! Au mai fost niste escroci care reprezentau pe nu stiu cine si aveau banii pe nu stiu unde si ati vazut ce s-a intamplat anul trecut", a afirmat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.