Clientii Orange Romania pot, incepand de joi, sa utilizeze serviciul de internet mobil la viteze 4G si pe telefoanele mobile, acesta fiind deja disponibil din decembrie 2012 pentru tablete si modemuri.

Serviciul de internet mobil 4G de la Orange este disponibil in centrul si nordul Bucurestiului, in zona metropolitana din nordul Capitalei, in statiunile de pe Valea Prahovei, in zona Bran-Moieciu si in Poiana Brasov.

Vitezele 4G in reteaua Orange pot ajunge pana la 75 Mbps pentru descarcare (download) si 37,5 Mbps pentru incarcare (upload).

Clientii au acces la serviciul 4G pe telefoanele mobile compatibile impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49, al caror pret este de 39 euro, respectiv 49 euro. Preturile includ TVA, scrie MEDIAFAX.

Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z si, in curand, HTC One si Samsung Galaxy S IV.

Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobila dupa numarul de clienti si cifra de afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.