Facebook va lansa saptamana viitoare o versiune speciala a sistemului Android al Google, modificata astfel incat reteaua de socializare sa apara pe pagina principala si care va debuta pe un telefon fabricat de HTC.

Compania a trimis invitatii presei la un eveniment care va avea loc pe 4 aprilie la sediul Facebook din Menlo Park, California.

Un angajat al Facebook a spus ca va fi introdusa o versiune a Android care pune Facebook in centrul atentiei.

De exemplu, la deschiderea telefonului va fi afisata imediat pagina de pe Facebook a utilizatorului, a spus una dintre surse.

Un purtator de cuvant al Facebook a refuzat sa comenteze informatia, dar a precizat ca va fi un anunt important legat de serviciile mobile.

Segmentul serviciilor mobile reprezinta un element major al viitorului Facebook, in conditiile in care utilizatorii petrec mai mult timp pe Facebook prin aplicatiile mobile decat prin intermediul computerelor, scrie MEDIAFAX.

Strategia de afaceri a Facebook este de a atrage oamenii sa foloseasca cat mai mult reteaua de socializare, astfel incat sa vada mai multe reclame. Un telefon cu un sistem de operare concentrat pe Facebook va determina utilizatorii sa foloseasca reteaua de socializare mai mult decat alte aplicatii si servicii concurente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.