Liberalul Sorin Frunzaverde (PNL) a declarat in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean Caras-Severin, raspunzand unei intrebari privind alocarile bugetare, ca "banii nu ajung" si ca "in tara situatia este dezastruoasa".

"Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti", a afirmat Frunzaverde, citat de hotnews.ro. Liderul liberal a adaugat ca nu stie daca vor fi bani pentru rambursarea urmatoarei transe de imprumut de la FMI.

Consilierii judeteni din Caras-Severin s-au intrunit in sedinta extraordinara pentru a discuta bugetul judetului pe anul 2013. In contextul discutiilor despre alocarile bugetare pentru institutiile deconcentrate, consilierul judetean Nicolae Stefanescu a lasat sa se inteleaga ca bugetul nu acopera cheltuielile pe anul 2013 si a cerut parerea celor prezenti.

Presedintele Consiliului Judetean, Sorin Frunzaverde a raspuns:

"Nu vad sensul acestei intrebari. Stim cu totii ca banii nu ajung, dar acestea sunt posibilitatile. In tara situatia este dezastruoasa. Nu stim daca vom putea plati urmatoarea transa de rambursare a imprumutului de la FMI. Daca vom plati salariile si pensiile, sa fim fericiti! In aceste conditii, intrebarea dumneavoastra, domnule Stefanescu, este retorica", relateaza presa locala.

Intrebata cum comenteaza declaratiile liberalului Frunzaverde, ministrul Muncii Mariana Campeanu a declarat pentru Romania TV ca "avem bani in buget pentru pensii si salarii", transmite postul de stiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.