Biroul Federal american de Investigatii (FBI) a respins informatiile potrivit carora miliardarul rus Roman Abramovich ar fi fost retinut in Statele Unite.

[UPDATE]

"Miliardarul Roman Abramovich nu a fost retinut", a declarat Paul Bresson, purtatorul de cuvant al FBI, citat de ziarul italian Corriere della Sera, scrie MEDIAFAX.

Site-ul Russia Today a relatat acum cateva ore ca omul de afaceri rus Roman Abramovich, patron al clubului Chelsea, a fost retinut in Statele Unite.



Informatia a fost difuzata de agentia de presa ruseasca rbc.ru. Nu este clar daca retinerea miliardarului are legatura cu afacerile sale sau cu moartea lui Boris Berezovscki.

Abramovici ocupa locul al treilea in topul celor mai bogati oameni din Rusia, cu o avere personala de 12 miliarde de euro, si este proprietarul clubului de fotbal Chelsea.

Conform Business Insider, purtatorul de cuvant al miliardarului rus, John Mann, a negat informatiile privind arestarea acestuia. Mann a declarat ca Abramovici s-a aflat in Statele Unite, insa nu a fost retinut sau arestat.

Purtatorul de cuvant al miliardarului a postat pe contul sau oficial de Twitter un mesaj in care afirma ca arestarea lui Abramovici "nu este adevarata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.